Un breu repàs a la nostra història.

1985

Neix Vinateria Tot Vi

Jaume Sabaté Mestre i Maria Francisca Rodríguez Martinez obren una modesta botiga al C/Doctor Jaume Peyri. Un local ple de bótes on podies trobar vi a doll: negre, blanc, vi dolç, vi ranci… també productes relacionats amb la terra com ametlles, avellanes, nous, olives…

1997

Opened second branch

Etiam quis interdum felis, at pellentesque metus. Morbi eget congue lectus. Donec eleifend ultricies urna et euismod. Sed consectetur tellus eget odio aliquet, vel vestibulum tellus sollicitudin. Morbi maximus metus eu eros tincidunt.

Nullam tempor, ipsum eget egestas viverra, velit augue fringilla arcu, et sollicitudin enim eros nec est. Suspendisse volutpat velit non porttitor placerat.

2006

Es trasllada a un nou local

El projecte comença a créixer i traslladem la botiga a un nou local. Més gran, en un carrer més cèntric, mantenim bona part de les botes de vi a doll i on tenim més espai de prestatgeria de per referències de vins, caves i licors.

2004

Creem el nostre primer web

El fill de Jaume i Mª Francisca, és un apassionat de la informàtica, arran d’aixó decideix ocupar part de les hores lliures que té a les tardes quant surt de l’escola, en confeccionar una plana web. Així es que compra el primer domini: www.totvi.com on hi crea una modesta i bàsica web de la botiga.

2012

Canvis i reformes

Conscients dels canvis en els hàbits dels nostres clients i degut a que volíem fer un pas més enllà. L’any 2012 vam fer una sèrie de reformes a la botiga on vam descartar la meitat de les bótes de vi a doll per donar pas a noves prestatgeries on poder ubicar gairebé 150 referències més de les que ja disposàvem.

2017 - Actualitat

Noves prestatgeries per col·locar nous productes

Degut a la falta d’espai, construim una nova prestatgeria amb ferro i fusta per poder-hi encabir tots els caves, escumosos i vermuts que tenim a la botiga, fins a 35 vermuts diferents, i 42 referències de caves i escumosos. En consequència també ampliem  les nostres prestatgeries de Licors i destil·lats, amb una bona selecció de whiskys Japonesos i d’altres indrets