[blox img=”http://www.vinateriatotvi.com/wp-content/uploads/2013/09/MG_3295.jpg” height=”258″ nomargin=”true”][column8]
[distance2][big_title]Benvinguts a Tot Vi[/big_title][h4]Vins, caves, olis i altres productes de la terra.[/h4][/column8][/blox][column10] [subtitle]Una mica d’història…[/subtitle][h3]”Des de 1985 acostant als nostres clients els millors vins de la zona”[/h3][p]Vinateria Tot Vi va néixer fa més de 25 anys com un projecte familiar, quan els responsables de Celler Sabaté, situat a la Vilella Baixa dins de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, van decidir obrir un establiment a Reus. Durant el temps, la botiga es va anar fent un lloc, el tracte amable i proper van fer que l’establiment es convertís en un referent. Amb el pas del temps, les noves generacions hem passat al capdavant de la botiga, però la nostra filosofia segueix sent la mateixa: aconseguir la proximitat amb el client per poder oferir-li un bon tracte i ajustar-nos a la seva necessitat, respectant els ideals d’oferir sempre productes d’alta qualitat.

Actualment, comptem amb més de 300 referències de vins i caves, a més d’una amplia selecció de productes de la terra: oli, olives, fruits secs, licors… Amb unes bones bases assentades ara volem oferir-vos l’oportunitat de seguir-nos en aquest bloc. Intentarem que sigui una eina de comunicació interactiva on estrenyem relacions i on pugueu estar al corrent de les últimes novetats de la nostra botiga.
[/p][p]Maria i Jaume Sabaté, Octubre 2012[/p] [/column10][column5 class=”offset-by-one”] [subtitle]Saps on som?[/subtitle]Estem situats al C/Roger de Belfort, 39.

A prop de la Biblioteca Central de Reus, el Carrer Roger de Belfort és paral·lel al passeig prim i la nostra botiga es troba a 3 minuts de la plça del Nen de les Oques.

Vine t’esperem, podràs trobar una amplia selecció de vins: Priorat, Montsant, Terra Alta, Conca de Barberà, Rías Baixas, Rioja… a més també tenim caves, olis, olives, fruits secs i productes ben bons de la nostra terra.
[/column5][distance2][subtitle2]Algunes fotografies de la nostra botiga…[/subtitle2]

[bloxdark nomargin=true img=”http://webnus.net/mexin/images/section-bg3.jpg” height=280 fixed=true][distance1][one_half last=false][iconbox type=6][icon name=”clock-5″ size=”24px” color=”#fff”][h4]Horari[/h4][p]Dilluns: 17:hh-20:00h
Dimarts-Divendres: 9:00h-13:30h  17:hh-20:00h
Dissabtes: 10:00 a 14:00h[/p][/iconbox][/one_half][one_half last=true][iconbox type=6][icon name=”envelop-opened” size=”24px” color=”#fff”][h4]Telèfon i Correu Electrònic[/h4][p]Telèfon: 977 316 135
Contacte general: totvi@totvi.com
Comunicació i premsa: comunicacio@totvi.cat[/p][/iconbox][/one_half]

[/bloxdark]

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>