Els vins “Plantadeta” estrenen imatge i anyada!

Celler Sabaté ha presentat recentment les noves anyades dels vins “Plantadeta” que a més, enguany, han renovat la seva imatge amb un canvi d’etiqueta, càpsula i caixa!

En aquest procés de renovació, la gamma principal de vins de Celler Sabaté també ha fet un petit canvi en el nom. Fins a l’actualitat s’anomenava “Mas Plantadeta”, i ara passa a anomenar-se igual que el nom de la finca, Plantadeta. Aquest nom ve donat perquè des dels inicis l’elaboració dels vins Plantadeta han sigut vins d’una sola finca.

La gamma de vins Plantadeta es composada per un vi blanc, de Garnatxa Blanca i Moscatell, un vi amb una criança de 6 mesos i elaborat només amb Garnatxa, i un vi amb una criança de 12 mesos elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Els tres vins estrenen anyada.

La nova etiqueta, ha estat renovada en col·laboració amb l’equip de disseny Mènsula Studio (Tarragona), qui ha sabut copsar la idea dels nostres vins i plasmar-la en una imatge fresca i moderna, però mantenint la gentilesa i identitat pròpies de cada vi.

La imatge principal és una gota de vi, que alhora expressa l’esforç, constància i perseverança dels nostres avantpassats, i fa un giny a la nostra finca Plantadeta, la qual queda reflectida en la nova etiqueta. Dins de la gota hi han dibuixades les línies de cota d’una part de la finca.

La càpsula i les caixes dels vins també s’han renovat seguint la mateixa línia.