Torroja del Priorat es prepara per la novena Nit de Vins

Torroja del Priorat acull un any més la Nit de Vins, que enguany arriba a la novena edició, el dissabte 20 d’agost. Com a novetat, els actes començaran a les 12 del matí amb la xerrada que oferirà la DOQ Priorat, al teatre del municipi. D’aquesta manera els participants podran gaudir durant tot el dia del vi i del poble. També s’han programat passejades guiades pel municipi, una fira de productes artesans i de proximitat i un tast a cegues.

El Tast de Vins començarà a les 10 de la nit i el públic podrà beure un vi de cada celler, dels 11 totals, dels quals 9 són de la població i 2 convidats, al preu de 15 euros. L’entrada també inclou l’accés a la piscina durant tot el dia i un val de 5 euros de descompte per la compra d’una ampolla dins el recinte de la mostra. Per cloure la diada el discjòquei Golfo de Guinea amenitzarà la vetllada.

Els cellers de la població participants són Aixalà i Alcait, El Solà d’Ares, Escoda Pallejà, Sabaté Franquet, Sabaté i Mur Viticultors, Terroir al Limit, L’Infernal, Va de bòlid i Minyó. Per la seva banda, els 2 convidats són Oriol Artigas i Vinyes singulars. Podeu consultar tots els actes en aquest enllaç.