Cellers de la DO Catalunya poden fer ús de la Marca Dieta Mediterrània en les seves etiquetes

Amb l’objectiu de reconèixer el vi com a un aliment saludable, de llarga tradició i amb un valor afegit, la Fundació Dieta Mediterrània ha engegat una campanya específica pel sector del vi que dóna l’oportunitat als cellers adherits a la Denominació d’Origen Catalunya (que pertany al seu patronat) fer ús de la marca Dieta Mediterrània en les seves etiquetes.

Malgrat que el consum del vi ha format part de la nostra cultura i dieta mediterrània des de fa més de 2000 anys, la irrupció de nous hàbits de consum ha modificat el posicionament del vi, sovint deslligat de dieta saludable. Tanmateix, la Ley 24/2003 de la Viña y el Vino, defineix el vi com un aliment natural i reconeix la possibilitat de promocionar el consum moderat en l’àmbit de la Dieta Mediterrània.

Per això, la Fundació posa a disposició dels cellers que treballen amb la seva patrona DO Catalunya, la Marca Dieta Mediterrània, la qual constitueix una eina al servei del vi per a recuperar el lloc que li pertany en la dieta diària, desvinculat de begudes d’alta graduació. De fet, altres països com Itàlia, ja han començat a legislar per a treure rendiment dels atributs de la Dieta Mediterrània.

Tota la informació en el següent enllaç