Nova edició de la Fira del Vi de Falset

Agafeu les agendes! Els propers dies 3, 4 i 5 de maig de 2019 tindrà lloc l’edició d’enguany de la Fira del Vi de Falset. Els grans protagonistes tornaran a ser els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat.

Al seu voltant girarà un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, coneixedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts a tot el món.

Entre els quals s’acosten a Falset, es troba bastant públic estranger, un fet que s’explica per l’elevat percentatge d’exportacions de totes dues denominacions d’origen. Amb tot, la Fira és també un gran aparador dels vins de la comarca entre el consumidor de proximitat. Aquest està cada vegada més interessat en els productes de qualitat que s’elaboren en el territori i, concretament, a descobrir la cultura del vi, molt arrelada en comarques com el Priorat.

Precisament, aquest és un dels grans valors d’aquesta Fira, la possibilitat de parlar amb els elaboradors d’aquests grans vins a la seva casa, al Priorat. És una oportunitat perfecta per a conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per a deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on neixen.

Del 3 al 5 de maig de 2019 tens una cita a Falset. T’ho perdràs?

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.