Nou pack estalvi de destil·lats!

Avui us portem un pack ben especial. Es tracta d’un pack de productes destil·lats, ideal per a tenir preparats per als sopars i dinars de les Festes de Nadal i amb un bon descompte! Una bona oportunitat per a aprofitar:

 

Brandy Lepanto

lepanto-gran-reservaBrandy Lepanto és un brandy Solera Gran Reserva de la zona de Jerez. Elaborat mitjançant un procés únic, controlat, des de la verema, fins al producte final. Lepanto destil·la excel·lència en tot el seu procés d’elaboració, seguint el tradicional sistema de criança de solera. Envelleix durant 12 anys en botes de roure americà que prèviament han servit per elaborar vi de Jerez, Tio Pepe.

Nota de Tast: Elegant color caoba amb tons d’or vell. Conjunció d’aromes de fustes nobles, roure i olorós units en les soleres i en el temps. Entrada agradable, de mitja estructura, amb tacte càlid, equilibri i final d’herbes balsàmiques.

Tanqueray Ten

11b6e5a4db005056ae143bElaborat en lots petits, Tanqueray No. TEN és la primera ginebra destil·lada que utilitza cítrics i plantes fresques recollits a mà. A més, s’elabora únicament en un petit alambí anomenat “Tiny Ten”, el qual està especialment dissenyat per crear un licor amb un caràcter i una profunditat exquisida que li atorga el seu sabor suau, net i refrescant. És una Ginebra molt fresca amb tocs cítrics.

Les proporcions exactes que s’empren es guarden gelosament en secret; només hi ha quatre persones al món que coneguin les receptes de Tanqueray, les quals s’emmagatzemen sota tres claus en un llibre negre que es coneix com “La Bíblia”.

Dry Gin 19 flors

ginebra-19-flors19 Flors és una ginebra catalana, singular, obtinguda a partir de la destil·lació artesanal en uns petits alambins de coure de només 100 litres de capacitat. Destil·len un alcohol de gra macerat en una original i única combinació de 19 plantes, arrels i flors. Cada destil·lació mereix i necessita la tranquil·litat i la pausa que li donen. Per acabar, separen els caps i les cues per quedar-se només amb la part més preuada.

 

 

Licor d’Orujo Torrat Panizo

orujo-tostado-panizo-70clLicor obtingut mitjançant aguardent d’orujo endolcit amb sucre torrat, que també li aporta el seu color. Embotellat en una original ampolla de vidre, amb tap de suró natural i cap de fusta.

 

 

 

 

Whisky Cardhu 12 anys

cardhu-12-anosCardhu Single Malt és un whisky de boca suau i agradable, amb aromes dolços. És un dels whiskies més populars i coneguts. Presentat en una elegant botella amb tap de fusta de haya.