El vi en Bag in Box, un sistema per conservar el vi en òptimes condicions

Avui us volem parlar del Bag in Box un nou format per envasar el vi que ha resultat tota una revolució per millorar-ne la conservació. Es tracta d’un sistema senzill: una bossa tancada amb una vàlvula per a la seva dosificació dins una capsa de cartró. Fàcil i pràctic. Avantatges? Moltes.

La principal és que, com que no permet el contacte del vi amb l’aire, assegura una conservació del vi molt més llarga que amb les garrafes de plàstic. És un sistema molt pràctic i econòmic disponible en diferents mides i pes, segons els productors. En podeu trobar diferents tipus joves, criances… Ideal per a compartir en calçotades, reunions familiars  i amb amics. A Vinateria Tot Vi trobareu una bona selecció:

 

–          Celler Masroig. Bag in Box jove de 3 litres. Samsó, ull de llebre i garnatxa negra. De color cirera, amb aromes de fruita madura i confitura de gerds. En boca és molt suau, rodó, amb un punt de frescor que convida a beure

 

 

 

–          Celler Masroig. Bag in box criança 3 litres. Samsó i garnatxa negra. Color cirera intens. Fruita  madura confitada, notes suaus de torrat i vainilla. En boca és saborós, amb greix i rodó. El roure és un complement que aporta complexitat a la fruita

 

 

 

–          Pascona Bag in Box, garnatxa negra i syrah. El Pascona BiB, neix d’una selecció de vinyes velles de Garnatxa i Shyrà amb una criança estimulativa que li dóna aquest toc de modernitat.