Tast de vi Mas Plantadeta DOQ Priorat 15 Març 2013

Quasi un any després repetim un tast a la nostra botiga, el dels vins Mas Plantadeta, que elaborem al nostre Celler al Priorat, anomenat Celler Sabaté.

El tast va estar dirigit per Jaume Sabaté  i actual responsable de la botiga Tot Vi,  ens va explicar la història del Celler i  de la pròpia botiga ja que botiga i celler tenen les arrels lligades.
“Primer va ser Celler Sabaté que a l’any 1910 va començar a elaborar vins i olis, a produïr fruits secs al poble de la Vilella Baixa, amb els anys va sorgir la neccesitat de sortir a vendre fora i el lloc més proper era Reus. A l’any 1985 Jaume Sabaté amb la seva dona (Mª Francisca) van obrir la botiga Tot Vi a Reus, botiga que fins fa un any ha estat regentada per Mª Francisca, mare de l’actual responsable, és així doncs com va nèixer aquesta botiga.”Els vins que vam tastar són els següents:

  • Mas Plantadeta Blanc Roure. Garnatxa blanca de vinyes velles (Novetat anyada 2012)
  • Mas d’en Bernat. Garnatxa
  • Mas Plantadeta Negre Roure. Garnatxa de vinyes velles
  • Mas Plantadeta Criança. Garnatxa de vinyes velles

Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866