Ramon Francàs tercer convidat a la secció del web de la DO Catalunya “parlem amb…”

Ramon FrancásEl renovat web de la Denominació d’Origen Catalunya ofereix aquesta setmana a la secció “Parlem amb…”, una nova entrevista, en aquesta ocasió amb el periodista Ramon Francàs (La Vanguardia, Diari de Vilanova, Vinos y restaurants entre d’altres…). En aquesta conversa, coneixerem la seva personal visió com a comunicador en el món del vi.

La secció “Parlem amb…” recull converses amb convidats de perfil divers però amb un mateix denominador comú:  per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Aquestes breus entrevistes de caràcter mensual persegueixen esdevenir en una invitació per a la reflexió i el debat. El primer convidat va ser el primer guanyador del I Concurs BlocDOCat, al millor bloc vitivinícola català, Joan Gómez Pallarès. Posteriorment, la periodista i sumiller Meritxell Falgueras va ser la segona protagonista.

El nou web de la DO Catalunya pretén ser una plataforma de difusió no només dels seus vins sinó també de la cultura del i, amb espai per a la reflexió i amb contingut assequible per a consumidors amb qualsevol grau de coneixement.

 


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866