Mas d’en Bernat, el vi jove 100% Garnatxa

Quan parlem del Vi Mas d’en Bernat, parlem del Priorat, de La Vilella Baixa, de vinyes velles de Garnatxa, de Celler Sabaté.

Aquest vi  prové de garnatxes de 30 anys  de la finca “La Plantadeta”, la finca principal de Celler Sabaté. Aquestes vinyes són cultivades per Jaume Sabaté i la seva família des de fa molts anys, aplicant tècniques de cultiu respectuoses amb els ceps, cultivades en vas i emparrat.

Els raïms del vi Mas d’en Bernat són collits a mà un cop el raïm és madur i en menys d’1 h són portats al celler, on es desrapen i es posen en una tina per  la seva fermentació / maceració d’uns 25 dies amb la pell, un cop fet aixó es fa un lleuger premsat i es deixa ala tina perque faci la seva precipitació natural. A la primavera es fa un lleuger filtrat per a la posterior embotellat.

Nota de tast: Colors vius vermell cirera, intensos amb tons violacis, que ens fan referècia la seva joventut.
Explosió d’aromes, flors blanques, fruites vermelles, dolçes, suaus i agradables. Entrada a la boca dolça i final calent.


Guia Peñin 2012: 87 +4 estrelles
Guia Peñin 2011: 87 +4 estrelles
Guia Peñin 2009: 87 +4 estrelles

Guia de Vins de Catalunya 2012: 9.09

Versión Castellano

Cuando hablamos del Vino Mas d’en Bernat, hablamos del Priorat, de La Vilella Baixa, de viñas viejas de Garnacha, de Bodega Sabaté.

Este vino proviene de garnachas de 30 años de la finca “La Plantadeta”, la finca principal de Bodega Sabaté. Estas viñas son cultivadas por Jaume Sabaté y su familia desde hace muchos años, aplicando técnicas de cultivo respetuosas con las cepas, cultivadas en vaso y espaldera.

Las uvas del vino Mas d’en Bernat son cosechados a mano una vez la uva es maduro y en menos de 1 h son llevados a la bodega, donde se despalillado y se ponen en un depósito para su fermentación / maceración de unos 25 días con la piel, una vez hecho esto se hace un ligero prensado y se deja ala tina para que haga su precipitación natural. En primavera se hace un ligero filtrado para su posterior embotellado.

Nota de cata: Colores vivos rojo cereza, intensos con tonos violáceos, que nos hacen referecia su juventud. Explosión de aromas, flores blancas, frutas rojas, dulces, suaves y agradables. Entrada en boca dulce y final caliente.

Guía Peñin 2012: 87 +4 estrellas
Guía Peñin 2011: 87 +4 estrellas
Guía Peñin 2009: 87 +4 estrellas

Guía de Vinos de Cataluña 2012: 9,09

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866