LICOR DE LA SETMANA: RATAFIA L’HÒSTIA

Avui comencem setembre amb el licor de la setmana i portem una ratafia molt especial, el licor de la setmana és la ratafia hardcore per exel·lència: la ratafia l’Hòstia.

L’autèntic i genuí elixir que ens deslliurarà de qualsevol mal. Amén.

Es diu que la ratafia l’Hòstia és una ratafia hardcore perquè el seu contingut alcohòlic està molt per damunt de la mitjana de les altres ratafies. És un licor fort que conté un 35% d’alcohol. Una autopista directa al Nirvana català.

LLEGENDA

Darrere d’aquesta ratafia hi ha una llegenda molt interessant que data del 1940 en plena Segona Guerra Mundial. Heinrich Himmler un dels homes més poderosos del tercer Reich va decidir visitar l’Abadia de Montserrat per buscar, segons la versió oficial, el Sant Greal. El que buscava en realitat era l’elixir dels monjos de l’Abadia de Montserrat que tenia propietats divines i miraculoses perquè sabia que amb la seva ajuda les seves tropes serien imparables. L’Abat de Montserrat que sabia que això podia passar, va donar a un jove escolanet la fórmula del licor i li va dir que fugís i amagués la fórmula perquè els nazis no la poguèssin robar.

RATAFIA L’HÒSTIA

Aquesta ratafia és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana, conté un 35% d’alcohol.
Hi ha tres mides diferents: 1L, 50cl o de 5cl per beure d’un sol glop com a xarrup.

COMPRAR AQUÍ

S’elabora amb un licor de nous verdes macerades amb més de vint extractes naturals d’herbes aromàtiques com el romaní, la canyella, la sàlvia, la taronja, l’anís sec o el fonoll. Després d’una maceració de quatre mesos i un posterior envelliment, se li afegeix sucre i finalment s’embotella.

El mossèn Hilari és el portador a la terra de la voluntat de Nostro Senyor. L’enviat diví encarregat de custodiar la fórmula secreta de la ratafia així en la terra como es fa en el cel. La cremor que sents quan t’empasses l’Hòstia no és res més que el seu alè travessant-te la gola. Diuen que no dorm mai. Diuen que ni tan sols parpelleja. Que pixa ratafia i que sota la barretina s’hi amaga l’esperit de Mossèn Cinto Verdaguer com si fos Voldemort. Al Mossèn Hilari no se’l crida, se l’invoca. Resa quatre parenostres, tres avemaries i potser, i només potser, apareixerà al teu bar.

Fins aquí el post d’avui sobre la ratafia l’Hòstia, una ratafia molt diferent i divertida. Si voleu passar una bona estona, feu clic aquí i doneu un cop d’ull a la seva pàgina web que no deixarà a ningú indiferent.

Salut i RATAFIA!

VENDA ONLINE! www.totvi.com – tenda física: c/Roger de Belfort,39 Reus (Tgn)

*Imatges extretes de la pàgina web www.lhostia.cat

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.