Fragolino, espumós Italià amb sabor a maduixa

A Vinateria Tot Vi tenim una petita gama de productes Italians entre els quals es troba el vi Fragolino, un vi amb molta acceptació per gran part de la gent.

Fragolino prové de la paraula Fragola, que és la varietat de raïm amb el que s’elabora aquest vi, aquest és un vi escumós amb gust i aroma de maduixa, és ideal per acompanyar postres o aperitius, a la nostra botiga el comercialitzem en tres marques diferents, per poder satisfer la neccesitat dels nostres clients, aquestes són les que detallem a continuació.

Fragolino Toso

Fragolino Abbazia

Fragolino Rosso Casa Bottega

En Vinatería Tot Vi tenemos una pequeña gama de productos Italianos entre los que se encuentra el vino Fragolino, un vino con mucha aceptación por gran parte de la gente.

Fragolino proviene de la palabra Fragola, que es la variedad de uva con el que se elabora este vino, este es un vino espumoso con sabor y aroma de fresa, es ideal para acompañar postres o aperitivos, en nuestra tienda el comercializamos en tres marcas diferentes, para poder satisfacer la necesidad de nuestros clientes, estas son las que detallamos a continuación.

Fragolino Toso

Fragolino Abbazia

Fragolino Rosso Casa Bottega

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866