Rosé Pinot Noir, magnífic Pinot Noir de Canals & Munné

Avui us presenem un cava rosat de Canals & Munné, es tracta del Rosé Pinot Noir. Però abans de començar amb la presentació del cava us volem fer saber una mica més del celler que treballa dins la DO Penedès. Canals & Munné es una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat mitja i alta des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. L’escut de la casa simbolitza els canals d’aigua que porten cava i les torres, formant la unió de la marca, junt amb les fulles i el raïm de la vinya.

Actualment tenen dues caves, l’antiga de 1915, situada al centre del poble dedicada a l’enoturisme de cap de setmana, i la nova de 1998 situada entremig de les vinyes, per l’elaboració dels millors caves de la zona. En els últims anys Canals & Munne ha guanyat diverses Grans Medalles d’Or, Or i Plata, a diferents certàmens nacionals i internacionals que ens han fet catapultar la marca al prestigi més alt del sector. Les últimes, al concurs Mundial de Brussel·les, com a millor cava del certamen. El 90% dels caves estan qualificats pel consell regulador del cava, com a caves Gran Reserva. El 10% restant son caves Reserva.

En el present, el celler està comercialitzant vins i caves, tant a nivell nacional (Madrid, Bilbao, València, Badajoz, Barcelona, Girona, Lleida, etc…) com a nivell internacional (Japó, EUA, Costa Rica, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Suïssa, Andorra, Dinamarca, Brasil, etc…) sempre sens e perdre de vista la filosofia d’aquest celler: qualitat, tradició i modernitat.

Rosé Pinot Noir és un cava fet 100% de pinor noir i amb 20  mesos d’envelliment. De color vermell Rubí, perlatge fi i constant. Miscel.lania de frescos fruits vermells ( maduixes, cireres, mores …) elegant perfum de roses i fons de herbes del bosc del Penedès. Intens sabor de fruita, voluptuós, equilibrat, fresc i persistent. Dolçor equilibrada.

El cava va ser mereixedor de la Medalla d’Or 2012. Ara a Vinateria Tot Vi us oferim un 9% de descompte en aquest producte. Aprofiteu-ho!

 

. munne-roser-pinot-noir