Oli d’oliva arbequina La Plantadeta, suau, afruitat i bo

Avui volem dedicar aquest post a un producte ben especial: l’oli La Plantadeta. Un oli 100% d’oliva arbequina que procedeix de les oliveres plantades a La Plantadeta, la finca principal de Celler Sabaté. Cultivades respectant la natura, adaptades al clima de la zona, suporten les calors de l’estiu i les gelades de l’hivern, poden arribar a viure centenars d’anys i estan arrelades en terrenys pedregosos, amb poca aigua i fortes pendents. A més Celler Sabaté es preocupa, dia rere dia, d’aquestes oliveres per obtenir un oli de màxima qualitat.

Tot el procés d’obtenció d’aquest oli ha estat cuidadosament controlat: es cullen a mà durant el dia, a la nit són portades al molí en caixes on es netegen de brots i fulles. Un cop llestes, es procedeix a l’obtenció de l’oli, amb la primera premsada en fred.

Els resultats molts ja el coneixeu: un oli 100% d’oliva arbequina, que té una acidesa màxima de 0,2º amb un gust suau i afruitat. Els de Celler Sabaté us recomanen que n’assaboriu un glopet i sentiu tot el seguit de sensacions que produeix. És ideal per fer-lo servir en cru com per cuinar, a la cuina i al plat.

Gaudiu d’un producte excel·lent!