Vessants Xic 2010, nou vi a les prestatgeries de Vinateria Tot Vi

Avui us volem presentar Vessants Xic 2010, el nou vi que hem incorporat a les prestatgeries de Vinateria Tot Vi. Es tracta d’un vi negre de la DO Montsant de Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon amb sis mesos de criança.

Vessants Xic és un producte del Celler Capafons-Ossó. Un celler que porta cinc generacions dedicada al cultiu de les vinyes i a la producció de vins, que ha sapigut combinar la tradició i la innovació; recuperant les varietats de vinya autòctona i introdueix noves varietats per a la millora del producte, a més de la implantació de moderns mitjans de control en la producció del raïm i en el procés de l’elaboració del vi.

Cellers Capafons-Ossó té vinyes a dues denominacions d’origen veïnes: la D.O Montsant i la D.O.Q Priorat, diferenciades pel sòl, clima, varietats de raïm i per temes històrics i geogràfics. En aquest cas Vessants Xic prové FINCA MASIA ESPLANES on també es produeix Masia Esplanes i Roigenc  utilitzant per la seva elaboració les varietats de raïm Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnatxa, Syrah i Samsó.