Tast Solidari Mas Plantadeta 9 Març 2012

El Primer Tast a Vinateria Tot Vi, no podia ser altre dels nostres vins que eleborem a Celler Sabaté, al Priorat.

El tast el va dirigir Jaume Sabaté  (fill) i actual responsable de la botiga Tot Vi, i ens va explicar al tast una mica de la història del Celler i com van arribar fins a Reus.

“Celler Sabaté es dedicava a elaborar vins a la DOQ Priorat a més d’oli i altres productes com són els fruits secs, és per això que fa 27 anys tenien la neccesitat de vendre els productes fora del Priorat, i Jaume Sabaté amb la seva dona (Mª Francisca) van obrir la botiga Tot Vi a Reus, botiga que fins fa un any ha estat regentada per Mª Francisca, mare de l’actual responsable de la botiga.”

A més aquest tast va ésser un tast Benèfic i diferent ja que els diners recaptats per assistir a aquest tast van anar destinats a l’associació Intermon Oxfam Trailwalker.

A continuació us deixem unes fotografies del tast:

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866