Raventós i Blanc, una vida dedicats al cultiu de la vinya

Avui us acostem la història de Raventós i Blanc celler històric que ha mantingut el seu saber fer des de l’any 1497 fins l’actualitat.

La finca Raventós i Blanc, noranta hectàrees de boscos i vinyes a Sant Sadurní d’Anoia, pertany des del 1497 a la família Raventós, i s’ha transmès indivisible de generació en generació fins als nostres dies. L’any 1872 Josep Raventós Fatjó elabora el primer vi escumós segona fermentació en ampolla amb raïm de la nostra finca.

fons_cavall

 

Des d’aleshores, totes les generacions s’han dedicat al cultiu de la vinya i a l’elaboració de grans escumosos. Per donar sentit a aquesta finca, a aquest terrer irrepetible, es pensa en un projecte nou, únic: Raventós i Blanc. Quan el 1984 Josep Maria Raventós i Blanc, juntament amb el seu fill Manuel Raventós, decideixen fundar aquest celler al centre d’aquesta històrica finca, el somni de crear una marca de referència sentit al món esdevé dia a dia una obsessió. És sens dubte el fruit d’una gran passió.

Amb un clima totalment mediterrani, Raventós i Blanc se situa a la Conca del riu Anoia, territori amb el que té un compromís ferm: El 100% vinificació i elaboració és  pròpia, mínim 50% vinyes pròpies, 100% viticultura orgànica i biodinàmica, 100% varietats autòctones, criança mínima de 18 mesos, sempre d’anyada.

Raventós i Blanc té uns principis i objectius clars que ha fet col·locar els seus caves entre els grans escumosos del món.

A Vinateria Tot Vi trobareu una amplia selecció dels seus caves

 

raventos_hereu_p

raventos_denit11

raventos_lafinca

raventos-i-blanc-elisabet-raventos-490068

 

 

 

 

 

 

 

A més aquests dies a la nostra botiga trobareu una oferta del tot interessant:

 

6 ampolles de L’Hereu e Raventós i Blanc per 60,90 i de regal una Magnum de Reserva de la Finca valorada en 32 euros

 

pack_raventós-ca