Pack selecció març

Estem a les portes de primavera i a Vinateria Tot Vi hem seleccionats tres vins perfectes per a oferir-vos el pack selecció d’aquest mes. Per a l’ocasió hem triat dos vins i un cava de diferents DO:

heravi-jove

 

Heravi 2013 (DO Montsant): De color cirera i rivets porpra. Potent en aromes, les seves notes a fruites vermelles, herbes silvestres i tocs de llaminadures es mostren amb gran expressivitat En boca és suau i elegant, intens en sabors i fresc, amb un tani molt ben integrat. Exhibirà totes les seves virtuts durant els propers 3 anys.

 

 

Cava Brut Nature C Andreu-Blanc copia

 

Carles Andreu Brut Nature: S’ofereix a la cata com un cava jove, fàcil de degustar però amb una forta personalitat. A la vista ens expresa part de la seva relativa juventut. Amb un color groc palla amb tons verds, les bombolles formen una persistent corona a la copa. Afruitat al nas amb record de fruites blanques (pinya i pera), amb un aroma fi i subtil. La impresió que es rep ens apropa a la sensualitat i a l’entusiasme

 

 

 

 

_MG_7702-Editar

 

Mas d’en Bernat (DOQ Priorat): Colors vius vermell cirera, intens amb tons violacis, que ens denoten la seva joventut. Explosió d’aromes: flors, fruites vermelles dolces, suaus i agradables. Entrada a la boca dolça, mineral, ben equlibrat, bona acidesa i final rodó.

 

 

 

 

Esperem que gaudiu moltíssim d’aquesta selecció de març igual que ja hem fet nosaltres.