Orujos Panizo, un clàssic de Vinateria Tot Vi

Si normalment us parlem de les novetats, avui us volem parlar d’un clàssic de Vinateria Tot Vi. Es tracta dels Orujos i Licors de Destilarias Panizo situades a Camarzana de Tera (Zamora). A Vinateria Tot Vi apostem per la qualitat d’aquestes destil·leries i per això ens acompanyen des de que vam obrir. Destil·leries Panizo és una empresa familiar amb una llarga tradició en el sector de begudes alcohòliques (licors i orujos).

El negoci sorgeix en 1938. En aquells anys es destil·lava en un petit alambí de coure el tradicional aiguardent d’orujo que es comercialitzava a la comarca del Tera (Zamora). Als anys 80 les generacions més joves prenen les regnes de l’empresa. Ells s’encarreguen d’industrialitzar la producció sense perdre el destil·lat tradicional, aposten per nous productes i aconsegueixen obrir-se un merescut buit al mercat nacional de licors d’orujo. La seva ensenya és la innovació i l’aposta per nous productes, sempre de la màxima qualitat.

A Vinateria Tot Vi podreu trobar:

panizo-blancoLicor d’Orujo Blanc: Aiguardent obtingut a partir de la destil·lació dels orujos en les calderes de coure. Abans de ser envasat és filtrat a -5 ºC perquè sempre romangui cristal·lí i no li apareguin precipitacions ni boires en ampolla.
Grau alcohòlic: 40 % Vol.

 

 

 

panizo-hierbasLicor d’Orujo d’Herbes: Licor obtingut a partir de aiguardent de orujo, macerat durant tres mesos amb 33 classes diferents d’herbes (camamilla, palulu, marialluïsa, nou moscada, taronja…). Una vegada macerat s’endolceix lleugerament. Abans de ser envasat se sotmet a un filtrat en fred perquè mai li apareguin boires i precipitacions en ampolla. Color groc cristal·lí i suau aroma d’herbes silvestres.
Grau alcohòlic: 30 % Vol.

 

 

 

panizo-cafeLicor d’Orujo amb Cafè: Licor obtingut a partir de aiguardent de orujo marcerat durant tres mesos amb cafè mòlt natural. Una vegada macerat, s’endolceix lleugerament.Color xocolata fosca i aroma intensa a cafè i orujo.
Grau alcohòlic: 30 % Vol.

 

 

 

 

panizo-verdejoLicor d’Orujo Verdejo: Aiguardent de color cristal·lí, obtingut a partir de la destil·lació de orujos de raïm de les varietats verdejo i sauvignon blanc. Abans de ser envasat és filtrat a -10 ºC perquè sempre romangui cristal·lí. Repòs durant 5 mesos.
Grau alcohòlic: 50 % Vol.

 

 

 

panizo-limonLicor d’Orujo amb Llimona: Licor obtingut a partir de aiguardent de orujo macerat durant tres mesos amb llimones trossejades amb la seva escorça. Una vegada macerat, s’endolceix lleugerament. Color groc pàl·lid i intensa aroma a llimona.
Grau alcohòlic: 25 % Vol.

 

 

 

panizo-cremaCrema d’Orujo: Licor obtingut a partir d’aguardent d’orujo barrejat amb crema de llet. Sorpren per la seva suavitat, el seu aroma i el seu fi paladar, que la converteix en un licor exquisit i molt fàcil de beure. Color marró clar i aromes amb records a vainilla i canyella. Envasat en una original ampolla que imita el granit.

 

 

 

Morujito-Panizo-70-cl-500x500Morujito: El Morujito és un original cóctel amb un suau toc d’orujo. El seu sabor a menta i suc de llima el converteixen en una combinació suau i refrescant, per gaudir en qualsevol moment del dia o de la nit. Es presenta llest per servir.