Nova referència de vins italians: Moscato Abazzia

Durant els últims mmoscato_abbazia_dolceesos Vinateria Tot Vi ha incorporat una nova referència de vins italians: Moscato Abazzia, un vi que està tenint una gran acceptació entre els nostres clients. Moscato Abazzia es produït pel celler “Casa Vinicola Abadia, Abbazia di san Gaudenzio” que es troba a Santo Stefano Belbo, un petit poble entre Langhe Monferrato i Roero a Itàlia.

La zona de Langhe és un mosaic de paisatges infinits impossible abastar d’un cop d’ull. A través de passos ràpids amb canvis continus i romàntics paisatges que deixen l’espectador sense alè. Aquestes visites van ser mereixedores de ser reconegudes Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO protegida pel seu càrrec de l’espiritualitat i el poder evocador.

La zona de Langhe es troba a la part sud del Piemont (al peu de les muntanyes), entre les muntanyes més altes i fredes d’Europa i del càlid mar Mediterrani. Aquest microclima peculiar ha concedit sempre la millor les condicions climàtiques per al cultiu del raïm més preciosos i delicats com Nebbiolo, Moscato i molts altres, sinó també les famoses avellanes de Langhe i Tòfona Blanca d’Alba.

Moscato Abazzia és un vi dolç molt afruitat i aromàtic. Ideal amb els dolços, postres, fruites i pastissos. Perfecte amb pastissos d’avellana. Gràcies al seu baix nivell d’alcohol és fàcil de beure i és ideal per a cada descans i gaudir de moments feliços.

NOTA DE CATA

Color groc palla. Aromes a fruita fresca. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fi i elegant.

A Vinateria Tot Vi podreu trobar una àmplia gama de vins italians en el següent enllaç: http://www.totvi.cat/vins/denominacions-dorigen/piemonte-italia.html

 

 

Us deixem amb un vídeo de la història del Celler Casa Vinícola Abadia per a que pugueu conéixer més sobre aquest familiar celler:

http://vimeo.com/76121800