Nova edició de la fira del vi DOQ Priorat i DO Montsant

Comença el compte enrere per a una nova edició de la Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant), la que aquest any tindrà tres dies de durada des del divendres 4 de maig fins al diumenge 6 de Maig de 2018.

El primer programa de la Fira del Vi ja es pot consultar a la seva pàgina web www.firadelvi.org. Falset es converteix com cada any en un gran aparador dels vins de la comarca on els consumidors poden parlar amb els elaboradors, conèixer el treball darrere de cada ampolla i al seu torn, deixar-se seduir per l’encant de l’entorn.

La Fira del Vi de Falset es tornarà a caracteritzar aquest any per habilitar una sèrie d’espais que acolliran tastos i activitats paral·leles dirigits als amants del vi i per una clara aposta per actes pensats exclusivament per a un públic professional.

Nosaltres ja tenim aquesta cita apuntada en la nostra agenda per no perdre’ns-la, tenim moltes ganes de xerrar amb els múltiples cellerers/amics proveïdors de vins per a la nostra tenda, i catar de nou els seus vins.

Tu t’ho vols perdre? Apunta: del 4 al 6 de maig Fira del Vi de Falset.