Música barroca a la Cartoixa

Avui dediquem aquest post a una proposta cultural per a gaudir de la música barroca en un lloc tant representatiu com es la Cartoixa d’Scala Dei. Dins el cicle “Capvespres a la Cartoixa”, el Departament de Cultura presenta el concert “Música als Monuments: Barroc a la Cartoixa d’Scala Dei”, que protagonitza el conjunt de cambra “Rebla’t” aquest divendres, 28 d’agost (20:00 h, gratuït amb reserva prèvia). Aquest grup oferirà a l’antic refetor de la Cartoixa un concert dedicat al compositor venecià Antonio Vivaldi (1678-1741), en el marc d’un esdeveniment que té el suport del Parc Natural de la Serra de Montsant, l’Ajuntament de la Morera de Montsant i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

El repertori constarà d’àries d’òpera, un concert de violoncel i quatre concerts de violí coneguts com el cicle de les quatre estacions, que serà interpretat per una formació de set músics. El projecte “Rebla’t” l’integren diversos instrumentistes de primera línia que ajunten el seu treball cambrístic per oferir el repertori simfònic i de cambra en diferents tipus d’espais i escenaris, independentment de la seva mida.

Tot i que es tracta d’un esdeveniment gratuït, és imprescindible fer reserva prèvia, ja que l’aforament és limitat. Cal inscriure’s a la Cartoixa d’Scala Dei (telèfon 977 827 006 o bé a escaladei.cultura@gencat.cat).