Moscato d’Asti

Moscato d’Asti forma part d’una Denominazione di origine controllata e garantita d’Itàlia on es produeix principalment vi blanc a la província d’Asti, al nord-oest del país.

El Moscato d’Asti és un vi blanc, semidolç amb bombolla fina. Elaborat amb el raïm Moscato Bianco presenten un color groc i daurat i solen tenir aromes a fruites blanques i tropicals.

Una de les peculiaritats d’aquests vins és que tenen una graduació alcohòlica baixa, tenen un sabor dolç i fresc que agrada a molts dels nostres clients.

50505-hi-Vineyard

A la província d’Asti s’hi produeixen excel·lents vins amb una acidesa equilibrada que ajuda a proporcionar la dolçor i es converteix en una beguda ideal per a maridar amb formatges com el Gorgonzola. És un vi blanc, semidolç amb bombolla fina.

Les característiques d’aquest vi també el fan ideal com a aperitiu per a fer una copa abans dels sopars.

A Vinateria Tot Vi podreu trobar Moscato d’Asti Toso. Dolç, elaborat a la regió de Piemonte (Itàlia) pel celler Toso, cuidant al màxim el cultiu de les vinyes i del procés de vinificació.

De color groc palla, aromes a fruita fresca, raïm, flors i mel, en boca té una entrada dolça, molt equilibrat, fi i elegant.
És un vi fàcil de beure, per a qualsevol paladar, per combinar amb fruites i postres en general. És ideal per a base de còctel