Més de mig miler de participants a la segona Marató del Priorat

El passat cap de setmana es va celebrar la segona edició de la Marató del Priorat. La cursa, amb més de mig miler de participants, ha comptat en aquesta edició amb corredors atrets per la cultura del vi i la pràctica del running d’arreu de l’Estat però també de França, Holanda, Alemanya i Polònia. Els atletes Hugo Figueras i Maribel Martos han estat els guanyadors d’aquesta 2a edició de la Marató del Priorat amb un temps record de 3h i 13min i 4h 29min respectivament.
L’increment en el nombre de participants respecte de 2014 confirma la cita esportiva com un referent a tot l’Estat que reuneix esport, paisatge i vi.
La col·laboració de gairebé 15 cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat – Casa Gran del Siurana, Gran Clos, Buil&Giné, Capafons-Ossó, Rotllan Torra, Sangenís i Vaqué, Prior Pons, Acústic, Bodegas Mas Alta, Cartoixa de Montsalvat, Mas Martinet, Cooperativa Falset Marçà, Aixalà Alcait, Vinícola del Priorat-  ha estat determinant perquè un any més la cursa guanyi atractiu i desperti l’interès entre professionals i aficionats. Com a novetat, en aquesta edició la cursa ha comptat amb la participació de sommeliers i amb un major nombre de corredors disfressats. El premi a la millor proposta ha estat enguany per a tres runners de la comarca que han participat a la marató disfressats de monjos cartoixans.
L’organització valora molt positivament el desenvolupament de la segona edició que ha aconseguit novament fusionar l’esport amb l’enoturisme i omplir d’activitats esportives i lúdiques el Priorat. L’any vinent la cita tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre, coincidint novament amb la campanya de la verema.