La II Marató del Priorat amplia recorregut i aspira a reunir més participants

La II Marató del Priorat ja té data i les inscripcions ja estan obertes. En aquesta segona edició s’amplia recorregut, incloent el pas pel municipi prioratí de la Vilella Alta. Cal recordar que la iniciativa va néixer amb la intenció de promoure turísticament el Priorat d’una manera lúdica i amb la pràctica de l’esport.

El Priorat és una comarca per viure sense presses. El seu paisatge opta a ser reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat i és un territori ple de valors des del patrimoni natural al gastronòmic i cultural, que convida a gaudir dels productes de la terra, com el vi i l’oli d’oliva verge extra.

Amb motiu de la II Marató del Priorat se simbolitzarà un any més la simbiosi entre esport i enoturisme. La data per celebrar la segona edició de la cita esportiva és el dissabte 3 d’octubre de 2015, coincidint amb la campanya de la verema. Una data triada expressament perquè és un moment àlgid a la comarca que podran gaudir tant corredors com  acompanyants, amb el màxim respecte per l’activitat agrària que s’estarà desenvolupant.

La sortida i l’arribada de la II Marató del Priorat seran novament a l’edifici modernista de la Cooperativa de Falset-Marçà, a Falset. La cursa transcorrerà per camins, pistes i corriols, i travessarà vinyes i paisatges espectaculars.

Es podrà escollir entre dues distàncies: la Marató i la Mitja Marató. Són proves exigents i cal tenir en compte que el Priorat no és una comarca plana. La cursa és de muntanya i, encara que no vol ser extremadament dura, tindrà uns 1.000 metres de desnivell positiu a la Marató i uns 500 més a la Mitja.

Podreu trobar tota la informació a la pàgina web de l’esdeveniment: www.maratodelpriorat.com