Guia de Vins de Catalunya

Com ja sabeu a Vinateria Tot Vi apostem pel producte català, per això quasi bé el 95% de les referències de la nostra botiga són productes 100% catalans.

Avui us volem presentar també un producte català i una eina molt bona per descobrir tots els vins d’arreu del territori català, aquesta és la Guia dels Vins de Catalunya

És una guia que recull tot un resum dels vins tastats cada any per ells, Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, la guia está organitzada per denominacions d’origen i cellers, on fan esment d’una breu fitxa de tast del vi, la varietat de raïm, el tipus de cultiu, el maridatge, mesos de criança, fotografia, puntuació i preu de venda al públic. Cal esmentar que tóts els vins són tastats a cegues.

A més conté estadístiques i gràfiques de les diferents denominacions d’origen, cellers i anyades.

En definitiva, una guia que reflexa el perfil dels els vins catalans, senzilla, entenedora, i una bona eina per qualsevol amant del vi.

Como ya sabéis a Vinateria Tot Vi apostamos por el producto catalán, por eso casi el 95% de las referencias de nuestra tienda son productos 100% catalanes.

Hoy os queremos presentar también un producto catalán y una herramienta muy buena para descubrir todos los vinos de todo el territorio catalán, esta es la Guía de los Vinos de Cataluña

Es una guía que recoge todo un resumen de los vinos catados cada año por ellos, Silvia Naranjo y Jordi Alcover, la guía está organizada por denominaciones de origen y bodegas, donde hacen mención de una breve ficha de cata del vino, la variedad de uva, el tipo de cultivo, el maridaje, meses de crianza, fotografía, puntuación y precio de venta al público. Cabe mencionar que todos los vinos son catados a ciegas.

Además contiene estadísticas y gráficas de las diferentes denominaciones de origen, bodegas y añadas.

En definitiva, una guía que refleja el perfil de los los vinos catalanes, sencilla, comprensible, y una buena herramienta para cualquier amante del vino.

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866