Ens avancem a les rebaixes!

Encaminats cap als preparatius de les festes, us presentem aquest Pack Selecció Caves amb el que podreu gaudir de tres caves excel·lents. Esperem que gaudiu d’aquestes referències amb un descompte excepcional del 15%.

En aquest pack podreu trobar:

2 ampolles de Gramona Allegro (Celler Gramona):

gramona-allegro-1Gramona Allegro reposa 18 mesos en el silenci de les caves Gramona. És un cava realitzat amb tres varietats: Chardonnay, Macabeu i Xarel·lo.

A la vista té un color palla amb reflexes verdosos. Destaca la seva frescor, fructuositat amb clars records a pera, poma i llimona; nets records florals. En boca resulta fresc i lleuger amb una acidesa destacada però ben integrada i amb una notable expressió aromàtica destacant el seu caràcter floral, final de boca agradable i elegant.

 

 

 

 

2 ampolles de Alta Alella Privat Brut Nature Reserva Ecològic

privat-brut-natureELABORACIÓ

Actualizació del concepte bàsic del cava procedent de raïms ecològics, accentuant el caràcter fruitós i estructurat, sense perdre lleugeresa. Elaboració estricta “en blanc”  a fi de mantenir la lleugeresa tradicional. Amb un mínim de criança de 20 mesos, es posa a la venda acabat de degollar.

NOTA DE TAST

Bombolla fina i persistent am color groc pàl·lid, lleuger pas de boca i delicat post-gust.

 

 

 

 

 

2 ampolles de Parés Baltà Brut Nature

Cava_Pares_Balta_Brut_NatureParés Baltà Brut Nature és un cava ecològic. Color groc daurat, reflex de la seva major criança. Nas intens, amb notes de pastisseria i tocs làctics sobre un fons de fruites blanques molt madures. Entrada en boca suau, amb pas equilibrat, que denota estructura i certa corpulència. Domini d’aromes secundaries de la criança, amb lleugers torrats i records de llevat. Post-gust llarg i complex.