Ennak una nova referència a les prestatgeries de Vinateria Tot Vi

Ennak és la nova referència que tenim a Vinateria Tot Vi. És un vi elaborat pel celler Jordi Miró a Corbera d’Ebre dins la Denominació d’Origen Terra Alta. Jordi Miró és un celler relativament nou nascut d’un projecte personal que va començar a embotellar vi el 2010.

Ennak és un vi negre jove d’Ull de llebre Merlot, Syrah, Samsó i Garnatxa negra. Per a l’elaboració es desgrana el raïm i s’introdueix al dipòsit. Premaceració fermentativa a 20oC durant 3 dies i dos remuntatges diaris d’una hora. Fermentació alcohòlica a 25oC, amb 2 remuntatges diaris d’una hora de durada. Maceració postfermentativa amb un remuntatge diari, durant 3 dies. Total del procés fermentatiu de 15 dies. Fermentació malolàctica en dipòsit. Clarificació i lleugera filtració per placa oberta abans de l’embotellament.

Ennak és un vi negre, fresc, de color intens i brillant, estructurat i redó a la boca. Es fermenta en conjunt l’ull de llebre i el merlot, i la garnatxa negra i el cabernet sauvignon, per separat. Finalment, mitjançant el tast, se’n decideix el cupatge final.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866