Els vins ecològics de Vinateria Tot Vi

Fa unes setmanes us vam presentar els caves ecològics que tenim disponibles a la botiga. Però no ens hem oblidat dels vins. Per això avui us volem presentar alguns dels vins ecològics que tenim a les notres prestatgeries:

 

Honeymoon de Parés Baltàpares-balta-honeymoon: Vi blanc 100% Parellada. Color groc palla amb reflexos daurats. Aroma    intens, amb delicades aromes florals de fruites blanques molt madures. En boca és elegant, amb bon equilibri entre acidesa i sucres residuals. Suau i agradable en postgust. Temperatura de servei: 5 – 7° C

 

 

130503010019-calcari_-_pares_baltaCalcari de Parés Baltà: Vi blanc 100% Xarel·lo. Per a l’elaboració després de una curta maceració pel.licular de 4 hores, el raïm es premsa suaument i fermenta en dipòsits d’inoxidable a 16° durant 3 setmanes. Nota de Cata: Color groc palla molt pàl.lid, nítid i transparent. Aroma d’intensitat mitja amb notes de pera i plàtan. En boca es elegant, bona acidesa, equilibrat i postgust llarg. Temperatura de servei: 10 – 12° C.

 

 

v_038078Formiga de Vellut del Celler Clos Galena: Formiga de Vellit és un vi de color vermell cirera picota, intens. Posseix un aroma complex, on destaquen les fruites vermelles i les negres, combinant amb notes balsàmiques i especiades. A la boca és un vi ple i potent, amb un final carnós i envellutat, on es fan presents uns tanins madurs i frescos.