Els vins de la DO Catalunya presents a les Jornades del Nas d’Or de Barcelona

Els vins de la Denominació d’Origen Catalunya han estat presents a la jornada de la XXIII Edició del Nas d’Or que aquest dimarts 18 de febrer a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.

La Nariz de Oro Experimenta és un espai eno-gastronòmic amb diferents activitats com tastos, tallers i degustacions. Durant la jornada s’ha realitzat la semifinal al concurs Nas d’Or 2014 on un grup de gairebé 50 professionals han mesurat els seus coneixements per a
optar a una plaça a la final de Madrid. Durant el lliurament de premis es donaran a conèixer el grup de finalistes classificats per a la final i, entre ells, el premi Azpilicueta al millor sumiller de la convocatòria.

La jornada ha comptat, entre d’altres sumillers de prestigi, amb la presència dels guanyadors del Nas d’Or, Jofre Tarrida (2013), Montse Velasco (2011) i Jordi Raventòs (2008) El Nas d’Or es considera la competició de sumillers més prestigiosa d’Espanya on més de 400 professionals hi participen anualment des de fa més de 20 anys.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866