Els vins de la DO Catalunya continuen maridant activitats culturals durant aquest febrer

Els assistents a les estrenes del Teatre Nacional de Catalunya podran conèixer i tastar diferents vins de la DO Catalunya de la mà d’una de les seves sumillers, un cop finalitzin les estrenes teatrals, amb l’objectiu de ‘maridar’ les tertúlies dels espectadors posteriors a les representacions.
El dijous 12 de febrer la Sala Gran acull l’estrena de “L’Art de la Comèdia” de l’autor italià Eduardo de Filippo, amb la direcció de Lluís Homar. La representació compta amb actors com el propi Lluís Homar, Andreu de Benito, Roger Casamajor o Mar Ulldemolins entre d’altres. El dissabte 21 serà el torn a Sala Tallers pel clàssic “Tirant Lo Blanc” amb la Jove Companyia del Teatre Nacional.
El diumenge 22 de febrerarriba una nova ocasió per gaudir del cicle de concerts d’òpera “Simfonova, Només per a uns quants?” a l’Atlàntida de Vic. Un espectacle creat i presentat pel periodista Marcel Gorgori. Els assistents, en acabar el concert, estan convidats a gaudir d’un tast de referències DO Catalunya, mentre comenten l’espectacle amb en Marcel i elscomponents de l’espectacle.
Aquestes propostes formen part de la campanya La DO Catalunya surt a Escena. Amb la premissa que el vi és cultura, es proposa un calendari de maridatges, que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres
manifestacions culturals i artístiques.
Més informació: www.do-catalunya.com