Els premiats al concurs Granaches du Monde disponibles a www.totvi.cat

Del 12 al 14 d’abril Gandesa va acollir el Concurs Internacional Garnaches du Monde on es van donar cita prespictors d’arreu del món que van venir interessats a tastar les més de 900 referències presentades a concurs. Totes elles tenien una cosa en comú: la Garnatxa.

Per primera vegada, l’organització del concurs realitzava aquest certamen a la zona de la Garnatxa per excel·lència: la Terra Alta. És una de les set denominacions d’origen històriques de Catalunya. Una zona privilegiada per obtenir un raïm sa, madur i amb caràcter, amb una viticultura respectuosa amb el medi ambient i amb la producció d’un raïm amb identitat pròpia. Sigui blanca, negra o peluda, la garnatxa és la varietat que millor assoleix en aquestes terres mediterrànies tota la seva esplendor en aromes, caràcter, personalitat i matisos.

El concurs, que va nèixer l’any 2013 com el primer concurs dedicat exclusivament a aquesta varietat, no ha volgut perdre el valor afegit d’aquesta zona vinícola per a celebrar la seva sisena edició, convertint-se en una cita ineludible per als amants del vi.

A Vinateria Tot Vi no ens hem perdut la cita i hem estat ben atents als resultats. Molts dels vins que han obtingut un or o plata els teniu disponibles a la nostra web www.totvi.cat Voleu saber quins? Us els presentem a continuació!

MEDALLA D’OR

MEDALLA DE PLATA

Preneu nota i entreu al nostre web www.totvi.cat per començar a gaudir d’aquests maravellosos vins!