Els Mercats de Reus inicien el cicle ‘Cuina amb DO’, productes de proximitat amb vi de la demarcació

Aquest mes de febrer, els Mercats de Reus reprenen la programació d’activitats relacionades amb els productes frescos i la cuina i ho fan amb el cicle Cuina amb DO, on els protagonistes són els productes de proximitat reconeguts amb Denominació d’Origen (DO) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP): el Calçot de Valls, amb IGP; l’Avellana de Reus i l’Arròs del Delta de l’Ebre, amb DO protegida; i el Peix Blau de Tarragona, etiqueta que reconeix les captures de sardina, seitó, verat, bis, boga i sorell dels ports pesquers de Cambrils, Tarragona i L’Ametlla de Mar.

Maridatge de cuina i vins amb DO i de proximitat

En aquesta ocasió, i per primera vegada, les demostracions de cuina que es fan als Mercats de Reus es completaran amb el maridatge de vins també de proximitat: el calçot amb vins de la DO Tarragona, l’avellana amb la DO Montsant, l’Arròs amb la DO Terra Alta i el Peix Blau amb la DO Conca de Barberà. D’aquesta manera, Cuina amb DO relaciona el producte fresc dels mercats amb els vins més pròxims. Aquesta unió agafa el relleu del Menja’t el Mercat, la nit de degustació de tapes elaborades pels paradistes del Mercat Central en què es convida un celler que s’encarrega d’oferir vins per acompanyar el tast.

Podeu llegir la notícia completa en el següent enllaç


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866