DO Catalunya, la descoberta d’una passió

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya s’ha embarcat aquests mesos en el disseny d’una nova campanya de comunicació dirigida especialment al públic més jove de fora de les nostres fronteres. La campanya s’ha plasmat en un emotiu vídeo que mostra la diversitat del territori vitivinícola de Catalunya.

El vídeo narra la història de dos joves que es coneixen en un bar de Berlín. Quan ella marxa, a ell només li queda una foto de record i, en la retina, l’etiqueta del seu vi: un DO Catalunya. A partir d’aquí, comença el periple del protagonista per poder trobar-la, recorrent el nostre territori.

El rodatge s’ha fet a diferents indrets de la costa catalana, des del Poblet fins a Perelada. Barcelona, com a capital i referent internacional, també té el seu protagonisme, sent el punt de partida per aquesta intensa cerca.

La campanya està pensada fonamentalment per arribar a un públic europeu de perfil jove, especialment d’aquells països líders al mercat d’exportació de la DO Catalunya com ara Regne Unit, Alemanya o els Països Baixos, fent la difusió a través de canals online per donar a conèixer la marca.