Descobreix els sabors dels vins italians amb el Moscato

En més d’una ocasió us hem parlat sobre els vins italians que tenim a Vinateria Tot Vi. Ara us volem facilitar l’oportunitat de degustar tres moscatos a un preu irresistible. Amb aquest nou pack podreu degustar tres típics vins italians amb els que poder gaudir i descubrir nous sabors. El pack està format per:

 

 

abaziaMoscato Abazzia,  un vi dolç molt afruitat i aromàtic. Elaborat amb la varietat de raïm Moscato Blanc, per la bodega italiana Abbazia. Excel·lent per fruites, pastissos i postres en general.

De color groc palla. Aromes a fruita fresca. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fi i elegant.

 

 

moscato-igt

Moscato Casa Botter, amb un disseny ben curiós, aquest moscato crea un maridatge perfecta amb una gran varietat de postres.

De color groc palla amb reflexes verds, floral, aromes a préssec, raïm i cítrics, en boca, meló dolç i sabors a raïm i cítrics

 

 

moscato piemonte

 

Moscato d’Asti, vi dolç elaborat a la regió de Piemonte (Itàlia) pel celler Toso, cuidant al màxim el cultiu de les vinyes i del procés de vinificació. La varietat de raïm utilitzada és Moscato blanc.

De color groc palla, aromes a fruita fresca, raïm, flors i mel, en boca té una entrada dolça, molt equilibrat, fi i elegant.
És un vi fàcil de beure, per a qualsevol paladar, per combinar amb fruites i postres en general. És ideal per a base de còctel.

 

Una bona oportunitat per apropar-vos als sabors italians a través d’aquests vins.

pack-moscato-ca