Clos Abella distingit com el millor vi del món

El vi Clos Abella, de la denominació d’origen qualificada (DOC) Priorat, ha estat distingit com el millor del món per la revista especialitzada ‘Wine in China Magazin‘, que li ha atorgat 97 punts sobre els 100 possibles. El vi ha rebut un premi en una gala celebrada a Pequín.

‘Wine in China top 100 wines evaluation’ és un dels concursos vitivinícoles amb més prestigi del país asiàtic. En aquesta edició, 14 experts en vins, set d’ells procedents de la Xina i els altres set ‘Masters of Wine’ d’arreu del món, han degustat 1.000 vins després d’una selecció prèvia.

Clos Abella es produit pel celler Marco Abella del Priorat, els seus vins sempre pretenen expressar la màxima autenticitat, tipicitat i essència del poble de Porrera, sent totalment respectuosos amb el medi ambient.

A Vinateria Tot Vi trobareu els següents vins del Celler Marco Abella:

Clos Abella:

p_144La frescor que el caracteritza li ve donada per l’alçada de la parcel.la de vinya de la qual procedeix i reflecteix l’essència del terroir de Porrera. Només una acurada selecció a mà dels millors raïms, procedent de les vinyes de cultiu ecològic i biodinàmica arriba a Clos Abella.

Clos Abella és la perfecta combinació de les dues varietats autòctones del Priorat, Garnatxa (40%) i Carignan (40%), amb un toc de Cabernet Sauvignon i Shiraz.

Criat durant 24 mesos en barriques de roure francès, Clos Abella és un vi elegant i complex, ben equilibrat i amb un final llarg i fresc. Clos Abella envelleix en ampolla almenys dos anys abans de sortir del nostre celler.

Clos Abella està especialment recomanat per acompanyar tonyina i tot tipus de carns, molt particularment carns amb salses i de cocció llarga.

Mas Mallola:

MAS-MALLOLA-nueva-Imagen-DEFMas Mallola neix de la combinació de les dues varietats autòctones del Priorat, Garnatxa i Carignan, amb un toc de Cabernet Sauvignon i Shiraz.

La seva criança durant 20 mesos en barriques de roure francès provinents de 5 tonneleries diferents li aporta complexitat i equilibri.

Mas Mallola prové de les vinyes de cultiu ecològic, tractades amb mètodes biodinàmics adaptats al nostre particular entorn.

Mas Mallola es pot gaudir amb tot tipus de carn, especialment amb carns marinades de porc, xai o bou.

 

 

Loidana

2007-LOIDANA-Bodegas-Marco-Abella.240x700.7082Loidana és bàsicament la combinació de les dues varietats de raïm autòctones  del Priorat, Garnatxa i Carignan.

Aquest vi té notes de fruits vermells i baies negres, amb delicades notes d’espècies.

Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat Suau d’entrada, es manté harmoniós fins al final. La seva frescor fa que sigui un vi perfecte per a qualsevol circumstància.

 

 

 

Òlbia 

botella-olbiaDe Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez, neix el vi Òlbia. L’escassetat de raïm blanc al Priorat fa que aquest vi únic sigui de producció molt limitada, d’entre 800 i 1.200 ampolles per collita.

La subtilesa dels seus aromes, el seu equilibri i la sedositat en boca són els millors atributs d’aquest vi.

Amb un marcat aroma de pera dolça, flor de camamilla i fons d’almívar de poma golden, aquest vi evoca la calidesa del sòl del Priorat.

La seva criança de sis mesos en bótes de roure francès li aporta matisos que li permeten millorar amb el temps.

Especialment recomanat per acompanyar arrossos i peixos. Fantàstic per acompanyar carns blanques, especialment les cuinades amb salses amb bolets.