Bones Festes des de Vinateria TOT VI

Volem donar gràcies a tots els clients, amics, coneguts que durant aquest any 2012 han vingut a la nostra botiga,  ha estat un any de canvis, a principi d’any vam fer unes petites reformes amb més prestatgeries per ampliar la quantitat de referències que teniem, vam adquirir una nova nevera més gran per poder oferir als nostres clients vins en fresc.e

A finals d’any hem canviat tota la cartelleria de la nostra façana amb un nou cartell més lluminos i visible, i hem estrenat el nou disseny de la nostra web de venda per internet, www.totvi.com.

Tantmateix, tot l’equip de Vinateria TOT VI i Celler Sabaté us desitgem molt Bones Festes, que seguiu brindant amb il·lusió, nosaltres us esperem l’any que vé amb una bona selecció de vins i caves.

Bones Festes

—-

Queremos dar gracias a todos los clientes, amigos, conocidos que durante este año 2012 han venido a nuestra tienda, ha sido un año de cambios, a principios de año hicimos unas pequeñas reformas con más estanterías para ampliar la cantidad de referencias que teníamos, adquirimos una nueva nevera más grande para poder ofrecer a nuestros clientes vinos y cavas fríos, listos para consumir.

A finales de año hemos cambiado toda la cartelería de nuestra fachada con un nuevo cartel más luminoso y visible, y hemos estrenado el nuevo diseño de nuestra web de venta por internet, www.totvi.com.

Además, todo el equipo de Vinatería TODO VI y Bodega Sabaté os deseamos muy Felices Fiestas, que sigáis brindando con ilusión, nosotros os esperamos el año que viene con una buena selección de vinos y cavas.

Felices Fiestas

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866