Arriba el 5è Tast de Santa Barbara, aquest dissabte a Bellmunt del Priorat

La vila de Bellmunt del Priorat reviu aquest dissabte, 6 de desembre, a partir de les 12:00 h i fins a les 14:30 h al passeig del Priorat, el Tast de Santa Bàrbara, una mostra anual de vins locals que coincideix amb les celebracions que organitza aquest municipi en honor a la patrona de la mineria.

En aquesta cinquena edició han confirmat la participació al tast els cellers Gran Clos, Solà Clàssic, Casa Gran del Siurana, Mas d’en Gil, Costers del Priorat, Celler Rosa Maria Bartolomé i Celler Sedó Barceló.

Coincidint amb la proximitat d’un dels esdeveniments solidaris més importants del país, “La Marató de TV3”, enguany dedicada a les malalties del cor, el Tast de Santa Bàrbara 2014 dedicarà una part de la recaptació a aquesta iniciativa. El preu del tiquet de tast serà de 10 euros i donarà dret a 4 degustacions. D’aquests 10 euros, 5 euros corresponen a la copa (i es poden reemborsar un cop acabat el tast si es retorna la copa a l’organització), 3 euros a la degustació dels vins i 2 euros es destinaran als fons de “La Marató” 2014.