Amb ganes de visitar un celler del Priorat?

Per als amants del vi sempre és interessant conèixer els projectes de primera mà, posar cara als propietaris i veure com i on treballen els cellers, punts primordials per a entendre la personalitat de cada vi.

Per això us convidem a visitar el nostre celler, Celler Sabaté. Com molts sabeu, Celler Sabaté està situat al cor de la comarca del Priorat, al petit poble de la Vilella Baixa dins de la D.O.Q. Priorat.

És un celler totalment familiar fundat el 1910. Després de tres generacions, seguim mantenint la fórmula dels nostres antecessors i elaborem el vi de forma tradicional i artesana. Tot el raïm utilitzat per elaborar els nostres vins prové exclusivament de vinyes de la nostra propietat, cultivats dia rere dia per la nostra família.

 

259867_216450138389804_5299997_n

Les vinyes tenen una mitjana de 40 anys, i la garnatxa és la varietat fonamental, a més de la carinyena i altres varietats com el Cabernet Sauvignon. MAS PLANTADETA, és el nom de la nostra finca principal, que també dóna nom als nostres vins, i recull la nostra línia d’identificar el vi amb la terra on es conreen els raïms.

En l’actualitat incorporem noves tècniques a la recerca de la màxima qualitat. La fermentació es realitza en dipòsits d’inox i la criança del vi en barriques noves de roure francès i hongarès. Tot això constitueix, junt a un bon equip tècnic, els nostres vins MAS PLANTADETA d’excel·lent qualitat, propis de la D.O.Q. Priorat que han obtingut altes puntuacions en la premsa especialitzada.

El tipus d’elaboració, la terra, el clima, l’orografia i el cultiu dedicat durant més de 100 anys ens permeten treballar amb uns preus molt competitius respecte a altres vins de la zona, fent els vins de MAS Plantadeta únics i exclusius.

Si voleu venir a fer una visita i tastar els productes us podeu posar en contacte amb nosaltres:

977 83 92 09

cellersabate@cellersabate.com

www.cellersabate.cat

207217_462636083771207_1178352854_n