5ª Fira Reus Viu el Vi

Aquest mes de Juny estem de fires! Un cap de setmaba després de la Festa del vi a Amposta, es realitza la fira REUS VIU EL VI, els dies 7,8 i 9 de Juny a les tardes, com el seu nom indica, a Reus, a la Plaça Llibertat.

Vinateria Tot Vi hi serà present al stand de CELLER SABATÉ – MAS PLANTADETA, servint tastos i venent els vins Mas Plantadeta.

530139_453259874708828_72035057_n

Del 7 al 9 de juny la REUS VIU EL VI tornarà a descobrir-nos els millors cellers de la Denominació d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra. Una festa que enguany arriba a la cinquena edició amb voluntat de convertir l’escenari del certamen, la plaça de la llibertat, en una autèntica festa en el més ampli sentit de la paraula. Per això, per escalfar motors, durant el mes de maig es realitzen actes previs que serveixen per pregonar una cita que s’ha convertit en referència pels amants del bon vi de casa.

Durant els propers dies descobrirem tots els ingredients de la cinquena edició de la REUS VIU EL VI. Una fira que convertirà novament la ciutat en la capital de la cultura del vi.