1ª Festa del Vi Català a la vora del Riu,a Amposta

Bon dia lectors, avui us volem informar de la iniciativa d’un petit grup de gent que ha impulsat un nou esdeveniment vitivinícola a les terres de l’ebre, es tracta de la 1ª Festa del Vi Català a la vora del Riu que tindrà lloc el dissabte 1 de Juny a Amposta.

Aixó és el que ens diuen els organitzafors sobre la festa:

Com a veritables enamorats de les Terres de l’Ebre, del seu paisatge, cultura i gastronomia, sentim la necessitat de potenciar el nostre entorn, i, alhora ,maridar-lo amb un dels més ferms actius de les nostres comarques, i per extensió del nostre país: El Vi.

Per aquest motiu, i també per l’absència d’esdeveniments d’aquest tipus a la nostra terra, hem decidit engegar aquesta festa sobre el món del vi, i realitzar aquest projecte en un entorn privilegiat com és “El Castell d’Amposta”, amb unes vistes al riu Ebre i al Pont penjant realment espectaculars.

castellampòsta

Pretenem que aquesta “I Festa del Vi Català a la vora del Riu” sigui, com diu el seu títol, una festa, on la gent de les nostres terres pugui acostar-se al món del vi d’una manera festiva i alegre. Volem fer territori, convidant els cellers de les Terres de l’Ebre i de la província de Tarragona, però alhora estaríem molt satisfets de rebre la presència de cellers d’altres zones del principat, per així poder dir que a casa nostra, Amposta, a la vora del Riu, s’hi celebra una festa dedicada al vi català.

Nosaltres serem presents a la festa representant a Celler Sabaté, el nostre celler al Priorat, on elaborem els vins Mas Plantadeta