Aquest estiu que no falti “Ron Pujol Cremat”

Aquest estiu que no falti un bon “Ron Pujol Cremat” a les festes estiuenques per celebrar i gaudir amb un bon Cremat. Ron Pujol Cremat és per excel·lència el licor de les havaneres i us volem explicar la recepta d’aquest Cremat perquè així pugueu gaudir-lo vosaltres també. Un cremat de Ron és màgia, foc i festa. Voleu saber més?

HISTÒRIA
Quan els mariners catalans van ser a les Antilles van conèixer molts costums que els van complaure com les havaneres. Aquestes són melodies amb lletres impregnades d’ingenuïtat i emoció. Les nits d’havaneres sempre anaven acompanyades d’un bon cremat de ron. Els mariners van aprendre molt i aquestes costums costaneres es van anar introduint a l’interior. Les receptes d’un bon cremat són moltes ja que cada mariner té el seu secret i considera que la seva li ofereix al cremat un sabor més saborós.

COM FER UN BON CREMAT?
La recepta tradicional es basa en una cassola de fang on es posa el contingut d’una ampolla de Ron Pujol (2L) i se li afegeixen 50 grams de sucre, un polsim de canyella i pell de mitja llimona. Ràpidament s’encén, acostant un llumí, i es remou contínuament amb un cullerot fins que restin les dues terceres parts. Per a apagar-ho, o s’afegeix un doll de cafè o es tapa la cassola.

Qui s’anima a fer un bon Cremat aquest estiu?

Pots comprar les ampolles de Ron Pujol Cremat a la nostra botiga: www.totvi.com (Enviament 24/72h)

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.