A la Vilella Baixa, el Celler. A Reus, la botiga.

_MG_3302Les arrels de la botiga Tot Vi estan lligades amb Celler Sabaté, a la Vilella Baixa un celler que elabora vi, oli i altres productes del seu propi conreu, aquest és un celler familiar regentat per Jaume Sabaté.

A l’any 1985, Jaume Sabaté, va decidir que la botiga a peu de celler no era prou per comercialitzar els seus productes, es per això que, va decidir  junt amb la seva dona muntar una botiga de vins i caves a Reus, en uns baixos al C/Doctor Jaume Peyri, baixos, que fins aleshores  en Jaume utilitzava com a magatzem dels Productes que portava del Priorat.

Així va ser doncs com va néixer la botiga Tot Vi, inicialment dedicada en majoria ala venta de vi a doll, i alguns caves que portaven del Penedés. Els anys van anar passant i tot i estar en un carrer poc conegut, Tot Vi era coneguda per bona part dels ciutadans de Reus i voltants. Qui s’encarregava era el matrimoni junt amb els seus fills Jaume i Maria que donaven un cop de mà al sortir de l’escola.

Uns 8 anys després d’obrir portes TotVi es va traslladar al local on s’ubica actualment, al Carrer Roger de Belfort 39,  en un local més gran per poder oferir més productes i millor servei, a partir d’aquí la botiga s’ha anat renovant constantment, segons els canvis de tendències de mercat en el món viticola i la societat.

En l’actualitat el fill del Jaume, en Jaume Sabate és qui dirigeix la botiga, fent recentment alguns canvis  i petites reformes, organitzant tastos dirigits, creant nous canals de comunicació amb el client com és aquest blog, i el més important, la BOTIGA ONLINE, creada gràcies als seus coneixements de programació web.

Podem dir que, actualment, es pot comprar a la botiga de Reus TOT VI , i tmbé per la plana web (www.totvi.com), més de dos-centes referències entre vins, caves, licors i altres productes relacionats amb el món del vi.

Esperem continuar, en la nostra línia de tracte directe amb el client, el saber fer i oferir sempre productes de qualitat.

LEAVE REPLY

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866