Palacio de Bornos Verdejo rep la medalla d’or al concurs mundial a Brusel·les

La 23ena edició del Concurs Mundial de Brussel·les ha atorgat una medalla d’or i una altra de plata a Palacio de Bornos. El jurat, compost per 350 professionals i que va valorar un total de 8.750 mostres, va donar la màxima distinció, medalla d’or, a Palacio de Bornos Verdejo 2015; i medalla de plata al Sauvignon Blanc 2015.

Aquesta edició d’aquest concurs es va celebrar del 29 d’abril a l’1 de maig a Plovdiv, Bulgària, que serà Capital Europea de la cultura al 2019. Aquest prestigiós concurs tornarà a Espanya a la primavera del 2017, visitant en aquesta ocasió la ciutat de Valladolid.

Palacio de Bornos Verdejo ha estat el vi premiat amb la medalla d’or és un monovarietal de verdejo procedent de les més de 200 hectàrees de vinyes propis del Celler localitzades a Rueda, Pollos i La Seca, gran part d’elles són vinyes velles amb més de trenta anys d’edat. De color groc pàl·lid amb tons verdosos, en nas presenta aromes de fruites tropicals, matisos anisats. Intens, saborós i equilibrat en boca. Fresca acidesa, fruitera i aromàtic durant el postgust.

Us recordem que a Vinateria Tot Vi podeu trobar Palacio de Bornos!

palacio-de-bornos-verdejo-blanco-2014-001