5 vins negres per menys de cinc euros

Com sabeu a Vinateria Tot Vi comptem amb més de 400 referències de vins i caves, amb aquest ampli ventall hi ha vins per a totes les butxaques. És per això que avui hem volgut dedicar aquest post els cinc millors vins negres que podeu adquirir per menys de cinc euros:

 

anexeAnnexe (DO Montsant)

Anexe Jove és un vi negre elaborat pel celler Cedó Anguera a la Serra d’Almos amb Carinyena (45%), Garnatxa (40%) i Syrah (15%). Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

Nota de tast:

Color rubí intens amb reflexes violacis. Aromes de fruites vermelles confitades i tocs de bosc mediterrani. En boca és saborós i rodó, amb tanins rodons i acidesa refrescant.

 

 

PRIMICIA CRIANÇA NEGREPrimicia (DO Terra Alta)

Primicia Criança és un vi negre elaborat pel Celler Batea amb Garnatxa, Ull de llebre i Syrah. Tot i que és un vi jove té una criança de 6 mesos en barriques de roure francès i americà. Vi intens, persistent i saborós.

Nota de tast:

Color vermell cirera. Intens aroma a fruita madura. Sabor a cirera madura, fruites negres, amb un final persistent i saborós.

 

 

 

xvi-masia-dor-veni-vidi-vinum-negre.jpeg.pagespeed.icVeni, vedi, vinum (DO Catalunya)

Veni Vidi Vinum Negre és un vi jove elaborat pel celler Martí Serda de la DO Catalunya elaborat amb les varietats de raïm de garnatxa i ull de llebre.

Nota de tast:

Negre jove de color cirera molt intens i brillant. En boca resulta lleuger, rodó, afruitat i sedós.

 

 

 

clot-dencís-negreClot d’Encís (DO Terra Alta)

Clot d’Encís Negre és un vi jove elaborat per Agrícola Sant Josep a Bot on la Garnatxa negra adquireix protagonisme ja que és la base principal del copatge, acompanyada de Carinyena, Syrah, Ull de llebre, i en menor proporció de Merlot i Cabernet Sauvignon. Totes les varietats es troben en finques diferents, amb sòls i microclimes diferenciats.

Nota de tast

Color vermell violaci intens, de marcat caràcter afruitat tant en nas com en boca, amb una tanicitat agradable i postgust llarg.

 

 

reclot-2014Reclot (DO Montsant)

Varietats: 45% Ull de llebre, 40% Monastrell, 15% Garnatxa.

Elaboració: Fermentació i maceració amb temperatura controlada

Cata: Les tres varietat ens ofereixen les seves aromes de fruites vermelles i madures. De color vermell, intens, suau a la boca, balsàmic i a la vegada amb cos.