Vinateria Tot Vi presenta el Pack de Blancs de tardor

Després d’unes merescudes vacances d’estiu la tornada a la rutina no és fàcil. A Vinateria Tot Vi us ajudem a fer-ho passar millor amb el Pack de Vins Blancs de Tardor. Una gran oportunitat per a descobrir i gaudir de tres vins blancs, frescos i espectaculars, que no us deixaran indiferents en cap dels casos. El pack està format per:

raventos-i-blanc-perfum-de-vi-blanc-2012

 

– 2 ampolles de Perfum, un vi de Muscat i de Macabeu que busca el millor equilibri entre dos varietats de raïm molt diferents però complementàries. Vi molt aromàtic, amb domini de notes florals i una sorprenent combinació entre sabor llaminer del Muscat i la frescor del Macabeu.

 

 

octubre-blanc

– 2 ampolles d’Octubre Blanc, un vi de garnatxa blanca i macabeu. Vi de color groc daurat i brillant, molt aromàtic i floral. el seu aroma intens ens recorda a fruites tropicals com a la pinya i el plàtan, també el préssec i flors blanques. El vi té un bon pas de boca, equilibrat i rodó amb una acidesa que el a molt fresc. Es un vi molt golós i llaminer a la vegada que persistent.

 

 

 

El Xitxarel.lo

– 2 ampolles de Xitxarel·lo, un vi elaborat 100% de Xarel·lo de Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant. Primerament notem aromes on la fruita blanca es presenta madura, dominada per un fons cítric i floral amb tocs subtils de fonoll i gessamí. En boca té un bon atac, fresc i mineral amb un pas sedós. Postgust amb bona acidesa acompanyada de tocs afruitats i cremosos que li donen un bon volum i densitat característica del xarel·lo amb un final llarg i agradable.

Us animem a tastar i descobrir aquests vins que us hem preparat en un pack amb el millor preu i qualitat!