Vi solidari, disponible a Vinateria Tot Vi

Fa uns anys el Masroig i els cellers de la localitat van iniciar una iniciativa solidaria a favor dels nens amb càncer. Es tracta de la Fira del Vi Solidari que enguany arriba ja a la sisena edició i on hi participen Orto vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, EL VI A PUNT, Celler El Masroig i Mas de L’Abundància, tots de la DO Montsant i relacionats d’una manera o altra amb el Masroig. Aquesta fira té un objectiu clar  contribuir a fer possible que la investigació mèdica sobre el càncer infantil pugui seguir avançant. I fer-ho des de l’àmbit que els és propi: el vi. I és en aquesta fira que es presenta el Vi Solidari que està fet expressament per a la cita.

Enguany el Vi Solidari està fet amb raïms de carinyena 70% i garnatxa 30%, que són les varietat autòctones que predominen al Masroig. Ha macerat amb les seves pells durant 21 dies fins aconseguir el potencial desitjat i criat 6 mesos en bótes de roure francès. Finalment el cupatge ha estat fet pels enòlegs dels cellers associats per tal d’aconseguir un vi que identifiqui l’esperit d’aquesta terra.  L’etiqueta ha estat fet per nens que han deixat volar la seva imaginació per a vestir aquest vi tan especial.

A Vinateria Tot Vi ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa i per això tenim a la venda el Vi Solidari, així que ja ho sabeu, acosteu-vos, compreu una ampolleta i degusteu aquest vi fantàstic alhora que feu un gest solidari!

 

cartell-vi-solidari-masroig-2016_w