Vi del Vent, la revolució dels vins dolços

El post d’avui va dedicat a un vi dolç ben especial. Es tracta del ‘Vi del Vent’ elaborat pel Celler Mas Vicenç. Un vi que, com els seus productors defineixen, “sobrepassa el concepte que rodeja el món dels vins dolços. Es planta amb una proposta moderna, innovadora i cuidada en tots els aspectes”.

Vi del Vent és un producte de la bodega molt personal, que va néixer l’any 2008, en motiu de la Fira del Vent d’El Pla de Santa Maria, d’on agafa el nom oficialment. El resultat és un vi fresc, natural, fragant, molt afruitat i d’estil modern, que enamora, conquista i que s’ha convertit en un segell de marca.

La qualitat de Vi del Vent la fet mereixedor de diferents reconeixements com són el primer accèssit del concurs DO Tarragona 2010, el primer premi de Firagost 2010 o la medalla de bronze dels Premis Vinaris amb l’anyada del 2014.

Nota de tast

Vi del Vent és un vi fet 100% amb Moscatell de gra petit Color groc pàl·lid, molt nítid i brillant. Aromes de raïm acabat de collir, sensació molt fresca de mangos i préssecs. En destaquem la seva dolçor natural, que es contraresta molt bé amb la seva elegant acidesa. Una fragància de vi.

Sobre el Celler

El Celler Mas Vicenç està situat a la comarca de l’Alt Camp. La seva història es remunta a l’any 1953 quan Vicenç Ferré adquireix una masia tradicional catalana que posteriorment batejaria amb el nom de Mas Vicenç. Actualment les generacions més joves d’aquest celler tradicional i familiar van al capdavant del celler elaborant vins moderns i de caràcter atrevit on els valors de la il·lusió i ganes de millorar marquen un camí per a re-evolucionar la tradició.

Esperem que gaudiu d’aquest revolucionari vi dolç!

barriquesmas_1mas-vicenc-vi-del-vent