Traca i Mocador, el vi que fa vestits pel paladar

Avui us volem presentar el nou vi que el Celler Mas de les Vinyes de Cabacés ha produït conjuntament amb el model internacional, Oriol Elcacho: Traca i Mocador. La història d’aquest vi es remunta a l’amistat que l’Oriol i el Josep Borrás, propietari del Celler Mas de les Vinyes, han mantingut durant anys.  L’Oriol es va enamorar d’aquella finca de la qual tant n’havia sentit a parlar, però mai havia trepitjat. I una tarda de molta calor dos móns aparentment antagònics es van unir per no separa-se mai més. De cop i volta, una pregunta complicada tenia una resposta ben fàcil: el pont d’unió entre el vi i la moda tenia nom i cognom: Traca i Mocador.

Des que la moda és moda, el món de la passarel·la arrossega la pesada càrrega de la frivolitat i l’artificiositat en les formes. Per la seva part, al sector del vi sempre se l’ha titllat de viure allunyat del públic jove i d’un hermetisme poc obert a la renovació. El que s’oblida amb massa facilitat és que tant el vi com la moda tenen un denominador comú que els fa atemporals: la màxima cura pel detall. La mirada gairebé quirúrgica del detall perquè el resultat sigui perfecte. El vi amb la terra i la moda amb les costures. Tan sols treballant el detall de la terra o la tela fins a l’última expressió s’aconsegueix un bon vi o un bon vestit. No hi ha metàfora més bonica que pensar que Traca i Mocador fa vestits pel paladar.

Traca i Mocador és un vi jove fet amb garnatxa, merlot, samsó, sirah i cavernet sauvignon

Nota de cata:

De color vermell intens i pur, en nas hi trobem fruita exuberant i dolçor de garnatxa i d’alcohol ben integrat. En boca és fàcil, encara dolç i afruitat però profund i present amb tota la seva expressió. El final és agradable, persistent, madur, sense fer oblidar l’alegria de la fruita però deixant l’empremta d’una terra dura on la paciència és clau per obtenir un raïm sa dins la plenitud del mes d’octubre.

TRACA-I-MOCADOR-MONTSANT-MAS-DE-LES-VINYES